Selecteer een pagina

Roetfilter reiniging

Roetfilterspoelen.nl

Voordelen roetfilter reinigen

Roetfilter word net als nieuw

Metingen van tegendruk en flow voor én na reiniging met printstrook.

Unieke milieuvriendelijke methode van reiniging door een gesloten systeem.

Wanneer moet u de roetfilter reinigen?

U kunt een slecht werkende, verstopte roetfilter herkennen aan een melding op het dashboard, een hoger brandstof verbruik, het op hol slaan van de motor, vermogensvlies, inhouden of stotteren. Autofabrikanten adviseren over het algemeen het roetfilter tussen de 130.000 en 200.000 kilometer te vervangen. Een andere optie is het roetfilter door ons te laten controleren en te laten reinigen. Een gemiddeld roetfilter zit na zo’n 150.000 kilometer tussen de 25 en 60 procent vol met as. Met het Flashcleaner-reinigingsproces zal een roetfilter weer tussen 85 en 90 procent schoon zijn en dat is ruim voldoende om de levensduur van het roetfilter met zo’n 100.000 kilometer te verlengen.

Tevreden klanten

“Ik heb zelf een Audi SQ7 (Diesel) met meer dan 1 ton op de teller maar ik merkte bij het gebruik dat er vermogen verlies was dus kwam in contact met Roetfilterspoelen.nl en ze hebben me goed geholpen. Heel klant vriendelijke mensen zeker een aanrader”

 

Joey Jansen

“Ik gebruik mijn auto al jaren voor werk. Ik heb een Volkswagen Caddy met meer dan 3 ton op de teller maar begon te merken dat er iets niet goed was dus ben naar roetfilterspoelen.nl geweest en hun hebben me geholpen met het probleem en de probleem was een verstopte roetfilter. “

Ryan de Boer

Contact

Neem gerust contact op met ons